29. desember 2011

Foredrag

Foredragene tilpasses alltid oppdragsgivers preferanser,

dagsaktuelle tema og behov. 

Forespørsel eller booking;  

Epostpost@antropolog.no Tlf.: 40401082

Eller benytt skjema nederst.

 

—————————————————————-

– Kunsten å virke sammen på jobb. Et foredrag basert på boken med samme navn, hvor dere får både perspektiv og praktiske verktøy knyttet til det å virke sammen, og skape en omgivelse der folk virker på sitt beste

– Kunsten å møte fremtiden sammen. – Et foredrag om hva som faktisk skjer med oss mennesker når vi står ovenfor endringer, hvorfor vi kjenner på motstand og hvordan man kan skape et fellesskap preget av utvikling.

– Grav deg ned i tide, og finn kilden til folks glød og begeistring. – Et foredrag om hvordan man kan løse ut og ta tak i folks indre drivere for å skape entusiasme, begeistring, bedre samhold og kreativ atmosfære.

– Nysmurte hengsler i fellesskapet. Et foredrag om de grunnleggende og utrolig viktige mekanismene som bidrar til at et felleskap kan virke knirkefritt. Om å skape gode relasjoner, godt samhandlingsklima og kreativ atmosfære.

Mer og bedre samarbeid?  Et foredrag om å styrke samarbeid gjennom å bygge relasjoner, tillit og trygghet i et fellesskap.

–  Hvordan skape sted med tiltrekningskraft, basert på det man har der man er? –  om handlingsrom og samhandlingsklima i steds- og turistmålsutvikling. Foredraget bygger på en 9 mnd kvalitativ studie ved et at Norges eldste reisemål

–  Norske bygdedyr og  Melanesisk trolldom. – Om menneskers generelle skepsis til endring og «det nye». Hvorfor er det slik at de fleste ønsker utvikling, men ingen ønsker endring?

—————————————————————-

Foredragene tilpasses alltid oppdragsgivers preferanser, dagsaktuelle tema og behov gjennom møte eller telefonsamtale i forkant.

Forespørsel eller booking;  Epost: post@antropolog.no  Tlf.: 40401082

Personvernserklæring

Follow me
Follow me
Follow me