29. desember 2011

Fastantropolog

Fast-antropolog.. Nesten som en fastlege. Kan kobles på ved behov, og følge utvikling over tid.

 

Har du noen gang følt at det er mer å gå på, men du klarer ikke helt å sette fingeren på hvor skoen trykker? Har du kjent på følelsen av at noe er i endring, uten at du helt ser det store bildet? Eller er du kanskje opptatt av å ligge et lite hakk foran? Er du nysgjerrig på hva som er uforløst i deres virksomhet?

Som fastantropolog kan jeg kobles på ved behov, veilede inn i det ukjente og følge utvikling over tid.

Jeg stiller spørsmål, utfordrer, inspirerer og sørger for at dere får ny innsikt, bedre forståelse og flere perspektiv på det som skjer i deres virksomhet.

Det handler om hvordan og hvorfor, fremfor hvor mange. Det handler om å bidra til at dere får nye perspektiv på hvordan menneskene opptrer, og hvorfor de gjør akkurat det.

Store bedrifter oppdaget for flere tiår siden potensialet i antropologers arbeidsmetoder og innfallsvinkler. I dag brukes antropologer til kartlegging av forbrukervaner, behov og preferanser, men antropologer brukes også til å forstå, organisere, utvikle og lede de interne mellommenneskelige aspekt i virksomheter.

Jeg bidrar til at dere får flere perspektiv og bredere innsikt. Det igjen legger grunnlag for bedre beslutninger som ivaretar medarbeidere, samarbeid og utvikling av virksomheten.

– En fastantropolog er som å ha en personlig perspektivgenerator. 

Ta kontakt så får du vite mer!

—————————————————————————————-   

«Da ha je akkurat hatt en drivende god prat mæ Fastantropologen min!
Jommen godt det fins slike! Anbefale ælle å få seg fastantropolog, plutselig skjønne du helt andre ting!»
– Tom Åge Myhren, eier og daglig leder Livsgnistring AS

Follow me
Follow me