29. desember 2011

Fastantropolog

En hjelpende hånd ved organisatoriske og mellommenneskelige oppdagelsesreiser.

Har du noen gang følt at det er mer å gå på, men du klarer ikke helt å sette fingeren på hvor skoen trykker? Har du kjent på følelsen av at noe er i endring, uten at du helt ser det store bildet? Eller har du kanskje opptatt av å ligge et lite hakk foran? Er du nysgjerrig på hva som er uforløst i deres virksomhet?

Som fastantropolog kan jeg kobles på ved behov, veilede inn i det ukjente og kan følge utvikling over tid.

Jeg guider, rettleder, inspirerer og sørger for at dere får ny innsikt, bedre forståelse og flere perspektiv på det som skjer i deres virksomhet.

I slike oppdagelsesreiser handler det vel så mye om hvordan og hvorfor, fremfor hvor mange. Det handler om skaffe nye perspektiv på hvordan menneskene opptrer, og hvorfor de gjør akkurat det. Det handler om å oppdage

Store bedrifter oppdaget for flere tiår siden potensialet i antropologers arbeidsmetoder og innfallsvinkler. I dag brukes antropologer til kartlegging av forbrukervaner, behov og preferanser, men antropologer brukes også til å forstå, organisere, utvikle og lede de interne mellommenneskelige aspekt i virksomheter.

Jeg bidrar til perspektiv og innsikt som legger grunnlag for bedre ivaretagelse av medarbeidere, samarbeid, samskaping og utvikling av virksomheten.

– En fastantropolog er som å ha en personlig perspektivgenerator på deres interne oppdagelsesreise –

Ta kontakt så får du vite mer!

—————————————————————————————-  
«Da ha je akkurat hatt en drivende god prat mæ Fastantropologen min!
Jommen godt det fins slike! Anbefale ælle å få seg fastantropolog, plutselig skjønne du helt andre ting!»
– Tom Åge Myhren, eier og daglig leder Livsgnistring AS –
 
 
 

 

Follow me
Follow me