13. desember 2011

Om

 
 Ivar Haugstad
Kjappe fakta:
– Jeg er 45 år
– Samboer med Katrine som er arkeolog
– Sammen har vi to barn (11 og 13 år)
– Jeg elsker snø!
– livsmotto: – Det meste ordner seg –
……………………………………………………….
Jeg elsker å være kreativ og utfordrer gjerne folks etablerte sannheter og perspektiv på livet. Jeg kan bli utrolig vanskelig å ha med å gjøre når jeg ikke får mat. Det beste jeg kan gjøre er å være på hytta, og det verste jeg kan gjøre er å føre regnskap. Jeg er hellig overbevist om at seriøs tøysing er en nøkkelfaktor for å lykkes i det meste. 🙂
……………………………………………………….
Mitt fag, Sosialantropologi, handler om forståelse for mennesker i samspill. Dette bruker jeg på min tilpassede måte innenfor blant annet nærings- og reiseliv, offentlig sektor, kultursektoren,frivilligheten og i skoleverket.
Som antropolog er det min jobb å bidra til ny innsikt og flere perspektiv på det som skjer mellom mennesker. Dette genererer nytenkning, utvikling, bedre samhandling og ikke minst bedre ivaretakelse av mennesker. 
Av utdannelse har jeg:
En mastergrad i Sosialantropologi (Universitetet i Oslo). Masteroppgaven omhandlet de faktorer som er medvirkende til et turistmåls tiltrekningskraft. I 10 mnd studerte jeg et av Norges eldste og mest tradisjonsrike vinterdestinasjoner, og med et antropologisk blikk analyserte jeg samspillet mellom ulike aktører og aktørgrupper, og hvordan dette sto i sammenheng med stedets fremtoning og tiltrekningskraft. Masteroppgaven kan leses og lastes ned her.
 – En bachelorgrad i Kultur og samfunnsfag (Universitetet i Tromsø) med fordypning i sosialantropologi innen: Kommunikasjon og mening, Identitet, Struktur og prosess, Populærkultur i endring, Sosialantropologisk kunnskapsproduksjon og metode.
– Støttefag i statsvitenskap, historie, pedagogisk forskningsmetode og psykologisk forskningsmetode.
 
Til daglig jobber jeg nå i SMART Senter for Sosial Innovasjon, og i tillegg til mine 13 år som selvstendig næringsdrivende har jeg ca 10 års erfaring fra finans-, tele-, el- og servicebransjen.
 
 Les mer om sosialantropologi her og les gjerne mer om hva jeg tilbyr her

——————————————————————————————-

Follow me
Follow me