12. juni 2012

Uttalt av andre:

 
«Ivar formidler på en profesjonell og humoristisk måte. Det er ingen perioder som publikum faller av. Han klarer å engasjere under hele foredraget.»
Mariu Ulven Blekkerud, Personalsjef Hapro Electronics AS

———————————————————

«Over all forventning. Foredragsholder klarte på en fin måte og inkludere våre konkrete erfaringer inn i sitt fordrag.»
Turid Ottersen, Seksjonsleder Statens vegvesen

———————————————————

«Helt strålende innhold og utførelse. Kjempefornøyd!»
Hanne Sundby, Daglig Leder Fabelaktiv

———————————————————

«Foredraget traff 100% ift bestillingen.»
Heidy Døsvik, Leder NAV Kristiansand

———————————————————

«Han møtte velforberedt og var tidlig ute for å ta pulsen på skolen. Snakket med mange i forkant. Avdelingslederne fikk en lang telefonprat med han et par dager før han skulle komme. Samtlige avdelinger på skolen var fornøyd (RM, BA, SS, TO, SSP). Da har han truffet blink! 🙂 Dette ble et foredrag til personalet på Vestby videregående skole og ikke et generelt og løst foredrag som kunne passet alle. Dette var takket være hans interesse for research som forberedelse til foredraget. Vi ønsker å anbefale han videre til alle skolene i Akershus fylkeskommune og til ledersamlingene som arrangeres av AFK. Behagelig foreleser å høre på, positiv til tusen, masse humor, kjempegod på relasjonskompetanse!»
Mona Linneberg, Avdelingsleder Vestby Videregående skole

———————————————————

«Ivar har en fantastisk måte å formidle viktig momenter i det med å skape kultur i en bedrift. Det er troverdig og det var en «rød » tråd gjennom hele foredraget. Gir gode eksempler og bruker hverdagslige ting som vi kjenner oss igjen i. Etter foredraget har vi fått masse positive tilbakemeldinger fra deltagerne.»
Lars Rune Johansen, Servicesjef Norge, Toyota Material Handling

———————————————————

«Bydel Nordstrand var strålende fornøyd med foredraget til Ivar Haugstad: hvordan virke sammen på jobb». Han snakket for 530 ansatte på vår årlige Motivasjonskveld den 30.11.17. Foredraget var både spennende, morsomt og lærerikt. Vi har fått utelukkende gode tilbakemeldinger på dette og vurderer å leie han inn igjen på en ledersamling hos oss.»
Renate Torvund, Spesialkonsult, Stab- HR, Bydel Nordstrand

———————————————————

«Ivar leverte et faglig, godt og engasjerende foredrag med glimt i øyet. Vi er svært bortskjemte når det kommer til faglig påfyll. Vi har gjennom de siste årene deltatt på mange samlinger med dyktige foredragsholdere. Ivar er en av de bedre. Både når det gjelder faglig innhold, integritet og formidlingsevne. Tre timer gikk som en vind! Vi storkoste oss!»
Camilla Sævareind, Seinorrådgiver NAV Arbeidslivssenter Østfold

———————————————————

«Knallbra foredrag! Morsomt, originalt og unikt. En vitamininnsprøytning av de sjeldne. Alle som har mulighet burde unne seg et foredrag med Ivar Haugstad.»
Randi Solheim, Økonomiansvarlig RIO, Rusmisbrukernes Interesse0rganisasjon

———————————————————

«Veldig god og traff blink hos alle deltakarane. Terningkast 6.»
Liv Sundgot Johannsen, Rådgjevar Kystverket.

———————————————————

«Inspirerande, tankevekkande og kreativt med humoristisk vinkling. Fagleg engasjement blanda med studie og praksisforteljingar. Ivar får publikum til å tenkje over eigen praksis, men også korleis vi skal vere saman, korleis vi påverkar kvarandre og dei rundt oss. Dette var eit føredrag som verkeleg motiverte og skapa glede og engesjement. Her var det både latter og tårer.».
Synnøve Lundgård, Lærer, Utdanningsforbundet Fjaler

———————————————————

«Veldig bra!!! Viktig innhold i morsom innpakning – en tankevekker for dei fleste. Vi sendte ut evalueringsskjema til deltakarane og der fekk du tre 7-ere på en skala frå 1-6.»
Klara Bakke, Forvaltningssjef OBOS

 ———————————————————

«Vi har kun fått positive tilbakemeldinger på foredraget Ivar hadde for oss om arbeidsglede og motivasjon. Det var tydelig at Ivar hadde satt seg inn i bedriften vår, og hadde tilpasset foredraget deretter. Videre var han veldig morsom, og fikk oss også til å tenke. Det var rett og slett et veldig godt foredrag, av en veldig flink foredragsholder
Else Lokna, Førstekonsulent Utlendingsnemda

———————————————————

«Utrolig inspirerende og morsomt, men med et viktig budskap.«
Elise Ager, Org.kons. Studentparlamentet i Østfold

———————————————————

«Ivar var meget godt forberedt. Han viste stor interesse for oss under planleggingen da jeg snakket med ham i telefon et par ganger og i mailer. Han har en fin ro og god evne til å formidle budskapet. Vi fikk positive tilbakemeldinger fra de fleste av våre 90 deltakere angående hans presentasjonsform, kontakt med publikum og tema. Mange kjente seg igjen og snakket om det i etterkant. Anbefaler Ivar på det varmeste
 Dag Hveding, Avdelingsleder Asplan Viak Divisjon Samferdsel Infrastruktur

———————————————————

«Satt stor pris på at foredraget ble vinklet på en slik måte at vårt budskap for konferansen ble understøttet for å nå vår målgruppe i arbeidet for raust og mer inkluderende Arbeidsliv. Vi er meget tilfreds.«
Runar Hauge, Leder NAV Arbeidslivssenter Buskerud

———————————————————

«Ivar har en unik evne til å stille gode spørsmål som svært ofte gir ny innsikt og får meg til å tenke nye spennende tanker. Jeg har sett han i aksjon på Larvik HKs håndballskole og jeg er mektig imponert.
Han jobber tett og nært med barna og mestrer å gi dem verktøyer til å bidra til å skape god kultur og være bevisste på hvordan de opptrer ovenfor hverandre. Ikke minst har han bidratt til å at Larvik HK har fått innsikt i hva som er viktig for kidsa.
Smitteeffekten oppmuntringsfokuset har hatt på oss voksne er svært positiv for oss som klubb. Jeg vil påstå at både små og store er i utvikling. Ivar har sådd en del frø som gradvis er i ferd med å vokse
Gro Hammerseng-Edin, Styremedlem og lagkaptein i Larvik Håndballklubb
.
———————————————————

«Jeg vil takke deg for innsatsen din på håndballskolen, den kan ikke verdsettes i kroner og øre, den var imponerende! Alltid like hyggelig, masse gode ideer og en fantastisk fin måte å møte barna på.
Tusen hjertelig takk for at du tok så godt i mot oss, det var virkelig inspirerende og har gitt oss mye å tenke på videre. Bare i dag hvordan dere graver for å finne fram til hva som er gøy med håndballen, for å få flere med lengre. Stå på videre, innsatsen din denne uken var fantastisk!»
Sigurd Laxå, Leder Spind IF

———————————————————

Tusen takk for turen så langt. Det har virkelig vært en reise!
Anne-Katrine Eide, Underdirektør Tinglysningsdivisjonen – Statens Kartverk

——

» En superdyktig, engasjert og motivert foredragsholder med en god formidlingsevne. En flott evne til å få alle med seg. :)»
Mette Kristin Røysane Engeset, Assisterende Styrer, Huseby Barnehage

——

«Veldig bra, passe morsomt, passe mye alvor.»
Ellen Bongard, Økonomisjef, Norsk Kennelklubb

——

«Inspirerende og praksisnært!»
Monica Skogbakken, Hovedtillitsvalgt, Utdanningsforbundet Oppegård

——

«Alle var spente på foredraget Ivar skulle holde, og han svarte til forventningene. Alle var kjempefornøyde med hans innhold og fremføring av foredraget han holdt for oss.»
Anne-Sofie Reinsborg Kaasa,Stidieleder NTL Fylkesutvalg Telemark

——

Du er enkel å samarbeide med! Alltid blid, løsningsorientert og tar ting med fatning….det går an å samarbeide med slike!!
Innovasjons og Omstillingsleder i Ringeriksregionen Sonja H Bordewich.

——

«Du er og blir en viktig ressurs med dine tanker og din kompetanse.;)gleder meg Mer og mer!! Du er et funn!»
PåKobler, Katarina Lerkendal

——

«Jeg merker når jeg leser det du har skrevet til meg at det er en del nye «lys» som blir skrudd på (…)»
Senior Costumer Consultant, Lukas Loeb
——

Follow me
Follow me