13. mai 2016

Storhamar Skole

Storhamar skole har de siste årene jobbet aktivt og tett med IISO rundt tema «Raushet». MEd en bred forankring blant de ansatte valgte de å starte på en prosess hvor de jobber mot å bli oppmuntringssertifisert. De er pr nå sertifisert på nivå 4 av 7.

I dette arbeidet har de gått igjennom mange faser med prøving, feiling, refleksjon og bevisstgjøring og ikke minst har de jobbet godt med implementering av små formålstjenlige tiltak i organisasjonen.

I den forbindelse kunne vi i IISO stolt meddele at i mars 2015 hadde vi fått en håndfull unge oppmuntringsforskere på laget, og et par måneder senere forelå resultatet av deres forskning. Forskningen i sin helhet ble utført av elevrådet ved Storhamar Skole, og vi er imponert. Det er med en god dose stolthet vi her kan presentere dere for resultatet. Les hele rapporten her: Elevrådets Forskningsresultat Storhamar

Storhamar Skole, ansatte og elever, har også gjennomført en lang og grundig verdiprosess der de har etablert et nytt verdisett og lansert en ny visjon. Visjonen er som følger; Verdens mest oppmuntrende skole. – Der ingen ting er umulig.

Vi i IISO håper dette kan være til inspirasjon for flere!

Follow me
Follow me