13. mai 2016

Larvik Håndballskole

Larvik Håndballskole arrangeres hvert år i Juni. Ca 400 jenter i alderen 10 – 16 år deltar. I et samarbeid mellom Larvik Håndballklubb, Team Fearless og Internasjonalt Institutt for Seriøs Oppmuntring setter vi oppmuntring som tema og fokus utenfor banen. Det er herlig å se hva som kan skje når man retter fokuset til en gruppe mot det man vil ha mer av.

Jeg er imponert over fokuset, kreativiteten, omtanken og humøret deltagerne viste. Du kan lese mer om hvordan vi jobbet og effektene det ga her

Tilbakemeldinger:

«Jeg vil takke deg for innsatsen din på håndballskolen, den kan ikke verdsettes i kroner og øre, den var imponerende! Alltid like hyggelig, masse gode ideer og en fantastisk fin måte å møte barna på.

Tusen hjertelig takk for at du tok så godt i mot oss, det var virkelig inspirerende og har gitt oss mye å tenke på videre. Bare i dag hvordan dere graver for å finne fram til hva som er gøy med håndballen, for å få flere med lengre. Stå på videre, innsatsen din denne uken var fantastisk!»

Sigurd Laxå, Leder Spind IF

……………………………………..

«Ivar har en unik evne til å stille gode spørsmål som svært ofte gir ny innsikt og får meg til å tenke nye spennende tanker. Jeg har sett han i aksjon i på Larvik HKs håndballskole og jeg er mektig imponert.

Han jobber tett og nært med barna og mestrer å gi dem verktøyer til å bidra til å skape god kultur og være bevisste på hvordan de opptrer ovenfor hverandre. Ikke minst har han bidratt til å at Larvik HK har fått innsikt i hva som er viktig for kidsa.

Smitteeffekten oppmuntringsfokuset har hatt på oss voksne er svært positiv for oss som klubb. Jeg vil påstå at både små og store er i utvikling. Ivar har sådd en del frø som gradvis er i ferd med å vokse

Gro Hammerseng-Edin, Styremedlem og lagkaptein i Larvik Håndballklubb.

 

 

Follow me
Follow me